Ladataan...

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Kun tahdot: Asiantuntijuutta, Nopeat toimitukset ja Kotiinkuljetuksen koko Suomeen

Pihakivet

KAIKKI KODIN PIHAKIVET JA PIHALAATAT

Pihakivet ja pihalaatat tuovat näyttävyyttä ja parantavat kiinteistösi arvoa. Niillä voi rakentaa esimerkiksi polkuja ja kulkureittejä. Valikoimastamme löydät Rudus -pihakivet, Lujabetonin kivet sekä Lakka -pihakivet. Laadukkaat tuotteet syntyvät vuosikymmenten kokemuksella ja laajasta pihalaattojen valikoimasta löytyy varmasti niin mittojen, pintakäsittelyn kuin värinkin puolesta jokaiseen pihaan sopivat tuotteet.

Pihakivet edullisesti ja nopeasti Pihaverkkokaupasta

Pihakivet ja pihalaatat tuovat ryhtiä ja näyttävyyttä pihallesi. Ne ovat helppo ja kestävä ratkaisu – halusitpa sitten luoda polun perennalle, rajata tilan puutarhakalusteita varten tai toteuttaa kauniin kulkureitin kotiovelle. Verkkokaupassamme voit tutustua valikoimaan, valita mieleisesi tuotteet ja jättää tarjouspyynnön. Hintamme ovat erittäin kilpailukykyiset. Muista kysyä tarjous myös asennuksesta! Edustamiimme merkkeihin kuuluvat mm. Rudus, Lujabetoni, Lakka, Liuskemestarit ja Ikikivi. Laajasta valikoimasta löytyy paljon eri mallisia, värisiä ja tyylisiä kiviä, joista voit valita pihallesi persoonallisen ja toimivan kokonaisuuden. Pienemmistä kivistä voit luoda myös upeita kuvioita eri värisävyjä yhdistelemällä. Kaunista ja käytännöllistä! Erilaiset kivilaadut luovat lähes rajattomat mahdollisuudet pihan komistamiseen.

Sopiva materiaali monenlaiseen käyttöön

Haluatko luoda pihalle polun autotallista etuovelle tai rajata alueen takapihan grillipaikkaa varten? Kivi on siitä mukava materiaali, että se istuu todella luonnollisesti vihreän keskelle ja kestää hyvin kulutusta. Vaihtoehtojakin löytyy monenlaisia aina järeämmästä betonista koristeellisiin liuskekiviin ja graniitista tehtyihin noppakiviin. Luonnonkivet ovat ajaton ja kaunis valinta tunnelmalliseen pihaan, kun taas betonista valmistetut laatat sopivat esimerkiksi autotallin ajoluiskalle. Pihakivet toimivat myös esimerkiksi terassin jatkeena tai korotettuna istutusalueena. Pinterestistä löydät ideoita suunnitteluun. Tutustu rauhassa, inspiroidu ja anna mielikuvituksesi laukata.

Asiantuntijat palveluksessasi

Kun suunnittelet piharakentamista, kannattaa pihakivet ja pihalaatat hankkia meiltä. Tarjoamme kivet edullisin hinnoin, ja kauttamme saat myös asennuspalvelut kätevästi samalla kerralla. Henkilökuntamme auttaa mielellään kivien valintaan liittyvissä kysymyksissä sekä pihasuunnittelussa, joten ota reilusti yhteyttä!

Pihakivet

Selaa tuotteita