Ladataan...

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Kun tahdot: Asiantuntijuutta, Nopeat toimitukset ja Kotiinkuljetuksen koko Suomeen

Tekonurmi

Tekonurmen asennus onnistuu myös

Kun haluat kerralla siistin ja kauniin nurmikon pihallesi, on tekonurmen asennus helppo ja järkevä vaihtoehto. Tekonurmi on Suomen vaihtelevissa sääolosuhteissa erinomainen vaihtoehto luonnonnurmelle. Tekonurmimatto on tasainen ja kiinteä ja sen väri pysyy kauniin vihreänä. Valikoimastamme löytyvät muun muassa laadukkaat Saltex-tekonurmet niin kotitalouksien pihaan ja puutarhaan, kuin aktiivikäyttöön urheilukentille ja pelialustoiksi. Myös liiketilojen edustoilla suositaan yhä enemmän helppoa ja edustavan näköistä tekonurmea. Meiltä saat nurmimaton ja asennustarvikkeiden lisäksi myös asennuspalvelun. 

Tekonurmimatto tarjoaa hyvän pelialustan

Tekonurmi toimii loistavana alustana erilaisille peleille ja muulle vapaa-ajantekemiselle. Pallo pomppaa pinnasta hyvin, eikä tekonurmi ole liukas kosteanakaan. Se tarjoaa käyttäjälle vakio-olosuhteet pelaamiseen, olipa lajina sitten jalkapallo tai golf. Ikivihreä nurmi sopii myös omakotitalojen pienempiin pihoihin ja sitä myydäänkin erikokoisina myyntierinä. 

Tekonurmi tekee sisäänkäynnistä edustavan

Kun on kyse liiketiloista tai myymälästä, kellastunut tai rehottava nurmikko sisäänkäynnin vieressä ei anna hyvää ensivaikutelmaa asiakkaille ja yhteistyökumppaneille. Siksi kannattaa panostaa miellyttävään ympäristöön ja asentaa siisti tekonurmi toivottamaan vierailijat tervetulleeksi. Säänkestävä ja UV-suojattu tekonurmi on kestävä ja pitkäikäinen ratkaisu ympärivuotiseen käyttöön.

Keinonurmi parvekkeella tai terassilla lisää viihtyisyyttä

Keinonurmella teet terassista tai parvekkeesta viihtyisän kerta-asennuksella ja se on myös pehmeän ja luonnollisen tuntuinen jalan alla. Valittavana on useita eri värisävyjä, joten saat nurmimaton sointumaan omaan sisustukseesi sopivaksi, piditpä sitten musta-valkoisesta harmoniasta tai perinteisestä vihreästä nurmikosta. Keinonurmi läpäisee kosteuden, joten se soveltuu myös kattamattomalle terassille mainiosti. Valikoimastamme löytyy myös lemmikkieläinten tassuille hyvin sopiva vaihtoehto.

Tekonurmen asennus ja hinta

Tekonurmen asennus käy ammattilaiselta ripeästi, eikä aiheuta sotkua ympäristöön. Jos haluat saavuttaa takuuvarmasti kauniin lopputuloksen helposti, tilaa tekonurmen asennus samalla meiltä. Tekonurmimaton hinta alkaa 15 € metriltä ja vaihtoehtoja löytyy eri hintaluokista useita, päätyen golf-käytössä suosittuun Tekonurmi Greeniin. Meiltä saat myös tekonurmen saumanauhat ja muut asennustarvikkeet.

Tekonurmi

Selaa tuotteita