Ladataan...

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Koristeaidat

KAUNIITA WISNIOWSKIN KORISTEAITOJA

Wisniowskin valmistamat koristeaidat, toiselta nimeltään dekoratiiviset aidat, ovat näyttäviä ja korkealaatuisia tuotteita. Tuotteet on valmistettu kuumasinkitystä ja pulverimaalatusta teräksestä ja aidoilla on täysi 10 vuoden antikorroosio-ruostumattomuustakuu. Koristeaidoista löytyy sopiva malli jokaiseen pihaan. Pihaverkkokauppa tuo tuotteet maahan suoraan Wisniowskin tehtaalta.

Yksinkertainen Classic-mallisto koostuu hyvin suoralinjaisista, mutta houkuttelevista koristeaidoista. Mikäli pihasi kaipaa koristeellisuutta, on Lux-mallisto silloin oiva valinta. Mallistosta löytyy vähän koristeltuja, mutta katseet kääntäviä yksityiskohtia. Lux- ja Classic-mallistojen lisäksi valittavanasi on Style-, Premium-, Modern-, Vario- ja Basic -mallistot. Kaikkiin aitamalleihin on saatavana täysin yhdennäköiset käynti-, ajo- ja liukuportit joko manuaalikäyttöisinä tai moottoroituina. Koristeaidan voi viimeistellä valmistajan postilaatikolla tai koristamalla portit tai elementit esimerkiksi omistajan omilla nimikirjaimilla

Aitasuunnitelma: Tarvittaessa saat rakennuslupaa varten suunnitteluohjelmallamme tehdyn aitasuunnitelman. Suunnitelmasta selviävät kaikki numeroidut osat sekä tarvittavat mitoitukset aidan asennukseen.

Alla linkki Wisniowskin kuvastoon josta löytyy värikartasto. 

https://www.wisniowski.pl/images/foldery-online/fi/f10-tonttiaidat_WISNIOWSKI/#page=1

Koristeaidat

Selaa tuotteita  

Ota yhteyttä