Ladataan...

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Leikkivälineet

LAPPSET LEIKKIVÄLINEILLÄ HYVÄT PIHALEIKIT

Myös lapsilla on omat toiveensa pihasuunnittelussa. Me voimme toteuttaa nuo tärkeät toiveet tarjoamalla taloyhtiönne pihalle kestäviä ja viihdyttäviä leikkivälineitä, jotka innostavat liikkumaan. Tuotteet sopivat yhtä hyvin myös leikkipuistoihin ja esimerkiksi päiväkotien pihalle.

Valikoimaamme kuuluvat kotimaiset Lappset -leikkivälineet ovat laadukkaita, ja ne sopivat hyvin suomalaiseen pihaan. Ne kutsuvat lapset oman työnsä ääreen: leikkimään! 

Turvallista ja kehittävää leikkiä

Turvalliset Lappsetin leikkivälineet kehittävät niin lapsen liikunnallisia kuin sosiaalisia taitoja. Valikoimamme sisältää kaiken ikäisille lapsille sopivia tuotteita, kuten keinuja, liukumäkiä, hiekkalaatikoita, kiipeilytelineitä, puomeja ja pelivälineitä. Meiltä saat myös tärkeät turva-alustat leikkialueen alle.

Meiltä löydät sopivat leikkivälineet niin taloyhtiöiden pihoille kuin myös julkisille alueille. Tuotteet ovat asiantuntijoiden testaamia ja turvastandardien mukaisia. Ne on valmistettu kestävistä materiaaleista. Rakenna lapsille laadukas ja kehittävä leikkitila, joka kestää vuodesta toiseen! 

HUOM! Lappset -leikkivälineiden hintaan sisältyy rahti kotimaassa. Alle 400€ tilaukset sisältävät pientoimituskulun. Toimitamme koko Suomeen.

Leikkivälineet

Selaa tuotteita  

Ota yhteyttä