Ladataan...

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Kun tahdot: Asiantuntijuutta, Nopeat toimitukset ja Kotiinkuljetuksen koko Suomeen

Suihkulähteet

NÄYTTÄVÄT SUIHKULÄHTEET PIHALLESI

Suihkulähde on kaunis koriste-elementti, josta voit muokata monenlaisia kokonaisuuksia pihallesi! Meiltä saat tarvikkeet sekä pieniin että suurempiinkin kokonaisuuksiin. Valikoimastamme löydät sopivat kokonaisuudet myös terassille. Voimmeko auttaa sopivien tuotteiden valinnassa? Kysy rohkeasti lisää!

Suihkukaivo pihaa kaunistamaan

Kun haluat pihastasi näyttävän, ovat suihkukaivot loistava ja hyvin erottautuva elementti. Meiltä löydät kauniita vaihtoehtoja monenlaiseen makuun. Inspiroidu Pinterestiin keräämistämme vesiaiheista ja suunnittele omasi!

Vesiaihe vaatii laadukkaat allastarvikkeet

Kun haluat edullisia allastarvikkeita, ne kannattaa tilata meiltä. Jotta saat kokonaisuudesta onnistuneen, tarvitset laadukkaita tuotteita, joiden valinnassa me autamme mielellämme. Tutustu tarvikevalikoimaamme!

Isompia vesielementtejä rakentamaan: allasmuovi avuksi

Suurempia rakennelmia saat luotua valmiilla altailla. Valitse haluamasi mallinen allas ja aloita suunnittelu! Voit myös luoda täysin oman näköisesi kokonaisuuden käyttämällä allasmuovia. Allaskumi mahdollistaa yksilöllisen suunnittelun ja suuremman vesielementin. Ohjeita sen käyttöön löydät tuotteiden kohdalta. Luo kaunis piha laadukkailla, edullisilla tuotteillamme!

Suihkulähteet

Selaa tuotteita  

Ota yhteyttä