Ladataan...

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Kun tahdot: Asiantuntijuutta, Nopeat toimitukset ja Kotiinkuljetuksen koko Suomeen

Pihakivet

PIHAKIVET JA PIHALAATAT KOTIIN JA KIINTEISTÖIHIN

Pihakivet ja pihalaatat tuovat näyttävyyttä ja parantavat kiinteistösi arvoa ja viihtyvyyttä. Niillä voi rakentaa esimerkiksi polkuja ja kulkureittejä. Valikoimastamme löydät Rudus -pihakivet, Lujabetonin kivet sekä Lakka -pihakivet. Laadukkaat tuotteet syntyvät vuosikymmenten kokemuksella ja laajasta pihalaattojen valikoimasta löydät mittojen, pintakäsittelyn kuin värinkin puolesta jokaiseen pihaan sopivat pihakivet.

Pihakivet edullisesti ja nopeasti Pihaverkkokaupasta

Pihakivet ja pihalaatat tuovat ryhtiä ja näyttävyyttä pihallesi. Pihakivi on helppo ja kestävä ratkaisu – halusitpa sitten luoda polun perennalle, rajata tilan puutarhakalusteita varten tai toteuttaa kauniin kulkureitin kotiovelle. Verkkokaupassamme voit tutustua valikoimaan, valita mieleisesi tuotteet ja jättää tarjouspyynnön. Hintamme ovat erittäin kilpailukykyiset. Muista kysyä tarjous myös asennuksesta! Edustamiimme merkkeihin kuuluvat mm. Rudus, Lujabetoni, Lakka, Liuskemestarit ja Ikikivi. Laajasta valikoimasta löydät lukuisia eri mallisia, värisiä ja tyylisiä kiviä, joista voit valita pihaan tai kiinteistöösi sopivan persoonallisen ja toimivan yhdistelmän. Pienemmistä kivistä voit luoda myös upeita kuvioita eri värisävyjä yhdistelemällä. Kaunista ja käytännöllistä! Erilaiset kivilaadut luovat lähes rajattomat mahdollisuudet pihan komistamiseen.

Sopiva materiaali monenlaiseen käyttöön

Haluatko luoda pihalle polun autotallista etuovelle, rajata alueen takapihan grillipaikkaa varten tai kivettää taloyhtiön piha-alueita? Kivi on siitä mukava materiaali, että se istuu todella luonnollisesti vihreän keskelle ja kestää hyvin säätä ja kulutusta. Vaihtoehtoja löytyy aina järeämmästä betonista koristeellisiin liuskekiviin ja graniitista tehtyihin noppakiviin. Luonnonkivet ovat ajaton ja kaunis valinta tunnelmalliseen pihaan, kun taas betonista valmistetut laatat sopivat esimerkiksi autotallin ajoluiskalle ja kiinteistöille. Pihakivet toimivat myös terassin jatkeena tai korotettuna istutusalueena. Pinterestistä löydät ideoita suunnitteluun. Tutustu rauhassa, inspiroidu ja anna mielikuvituksesi laukata.

Asiantuntijat palveluksessasi

Kun suunnittelet piharakentamista, kannattaa pihakivet ja pihalaatat hankkia meiltä. Tarjoamme kivet edullisin hinnoin, ja kauttamme saat myös asennuspalvelut kätevästi samalla kertaa. Henkilökuntamme auttaa mielellään kivien valintaan liittyvissä kysymyksissä sekä pihasuunnittelussa, joten ota rohkeasti yhteyttä!

Pihakivet

Selaa tuotteita  

Ota yhteyttä