Ladataan...

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Kun tahdot: Asiantuntijuutta, Nopeat toimitukset ja Kotiinkuljetuksen koko Suomeen

Liuskekivet

AJATON LIUSKEKIVI JA LIUSKEKIVILAATTA

Liuskekivi on ajaton valinta pihan tai kiinteistön kivetykseen. Liuskekivet ja liuskelaatat ovat louhittu suomalaisesta järeästä peruskalliosta, joka on kestänyt jääkauden rasitukset ja kestää vielä vuosimiljoonia lisää. Liuskekivet ovat varma valinta silloin, kun haluat pihaasi tyyliä sekä suomalaista kiveä, joka varmasti kestää maamme sääolosuhteet helteestä pakkasroutaan. Liuskekivet antavat luonnollista kauneutta pihasi patioalueille sekä kulkureiteille. Väreinä kaupassamme löytyy valkoinen, musta, harmaa ja ruskea. Kiviä löytyy montaa eri kokoa.

Liuskekivilaatat ovat suomalaisesta kalliosta sahattuja kivilaattoja. Liuskekivilaatat on helppo ja nopea asentaa, ja niiden väri säilyy lähes muuttumattomana vuodesta toiseen. Verhoilukivillä taas voit helposti pinnoittaa piha-alueet. Verhoilukivi sopii hyvin myös sisätiloihin ja vain luovuus on rajana käyttötarkoituksia etsiessä.

Oriveden musta

Liuskekivi Oriveden musta on sopiva valinta, kun pihapäällysteeksi halutaan saada luonnonmukainen ja tyylikäs vaihtoehto. Oriveden mustaa liuskekiveä on saatavana myös ohuempana verhoilukivenä.

Liuskekivet

Selaa tuotteita