Ladataan...

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Kun tahdot: Asiantuntijuutta, Nopeat toimitukset ja Kotiinkuljetuksen koko Suomeen

Selaa tuotteita  

Kerro kaverille:
Tuotteen kuvaus
Lisätiedot

Tuotteen kuvaus

Oriveden musta liuskekivi 30-50 15m2/lava.

Oriveden musta liuskekivellä saa luotua kauniin piha-alueen, esimerkiksi pation, helposti ja nopeasti. Se on kaunis ja sopiva valinta monenlaisille alueille pihalla.

Oriveden musta liuskekivi on erittäin kestävä ja myös suosittu pinnoite. Valitse tumma ja kaunis kiveys, joka kestää kulutusta ja sopii erilaisiin käyttötarkoituksiin!

Oriveden musta liuskekivi voidaan upottaa suoraan nurmialueeseen. Näin saat kauniin patioalueen tai vaikkapa pihapolun nopeasti ja helposti, ilman isompia perustamiskustannuksia. Kun Oriveden musta liuskekivet asennetaan suoraan kivituhkaan, ne kestävät hyvin pohjan routimisen.

Asennus kuitubetoniin tarvitsee kuitenkin routimattoman maapohjan. Saumaus pihoille, kulkuväylille, oleskelualueille sekä puutarhoihin voidaan tehdä Saumalaasti PB-12 tuotteella. Kun haluat tehdä laastikiinnityksen, voit tehdä sen seuraaville alueille pihalla: sisäänkäynnit, ulkoportaat, katetut terassit ja parvekkeet. Kivet sopivat myös kävelyliikenteen alueille sekä betonipintojen päällystämiseen.

Ota yhteyttä