Ladataan...

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Kun tahdot: Asiantuntijuutta, Nopeat toimitukset ja Kotiinkuljetuksen koko Suomeen

Selaa tuotteita  

Kerro kaverille:
Tuotteen kuvaus
Tekniset tiedot
Lisätiedot

Tuotteen kuvaus

Himalaja musta liuskelaatat on tehty aidosta mustasta liuskekivestä, jotka on valmistettu sahaamalla. Liuskelaatan kiven näkyviin jäävä pinta on käsityönä kiilalla halkaistu. Kivilaatan alapinta on tehty jyrsimellä, jolloin kivestä saadaan tasapaksu. Liuskekivilaatta on helppo ja nopea asentaa. Kiven väri säilyy lähes muuttumattomana vuodesta toiseen. 

Musta liuskekivimateriaali on ammattitaidolla valikoitua, jolloin jokainen kivi on erittäin laadukas. Liuskekivilaatalla on suuri taivutuslujuus ja tiiveys, joka takaa myös erinomaisen kestävyyden. Luonnonkivissä, kuten myös tässä liuskekivilaatassa, saattaa esiintyä kivelle luonnollista värimuutosta, kuten pinnan ruostumista tai kalkin muodostumista. Himalajan musta liuskekivissä pinnan värimuutokset ovat erittäin vähäisiä.

Himalajan mustat 2 cm ja 3 cm paksut kivilaatat voidaan asentaa suoraan hiekan päälle, mutta suositus on, että liuskelaatat asennetaan maakosteaan betoniin. Oikein asennettuna kivi soveltuu myös paikoitusalueille. Vain 3cm paksulla liuskekivilaatalla on mahdollista pinnoittaa sisäänkäynnit, autopaikat ja terassit. Laatat soveltuvat myös vaihtoehtoisesti käytettäväksi pihamuurien kansikivenä.

Ota yhteyttä