Ladataan...

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Kun tahdot: Asiantuntijuutta, Nopeat toimitukset ja Kotiinkuljetuksen koko Suomeen

Siemenet ja Nurmikko

NURMIKONSIEMENET, NIITTYSIEMENET SEKÄ MUUT NURMIKON TARVIKKEET

Kaikki siemenet Pihaverkkokaupasta sekä kotipihaan, että ammattikäyttöön. Tarvitsetpa sitten nurmikonsiemeniä tai haluat perustaa oman niittykukkapellon, löydät ne kaikki valikoimastamme.

Nurmikonsiemenet

Griino nurmikkosiemeneten valikoimastamme löydät sopivat siemenseokset juuri oikeanlaiseen kohteeseen. Meillä on nurmikon siemeniä erilaisiin kasvuolosuhteisiin ja käyttötarkoituksiin. Griino siemenseoksissa olevat lajikeet ovat korkealaatuisia, ja niitä on testattu Suomen kovimmissakin olosuhteissa. Siemenseokset kestävät hyvin Suomen kylmää ilmastoa.

Griino on Suomen käytetyin nurmikonsiemen, jota käytetään myös Suomen golfkentillä. Lajikkeet ovat talvenkestäviä sekä matala- ja tiheäkasvuisia.

Pihaverkkokaupasta saat laadukkaat nurmikonsiemenet kotiovelle toimitettuna! Osta tuotteet suoraan verkosta, ja toimitamme ne teille 2-5 arkipäivän kuluessa. Toimitamme myös ammattilaisten nurmikonsiemenet suoraan urakkakohteeseen! Pyydä tarjous isommista määristä.

Niittyheinät

Laadukkaat niityheinäseokset sopivat suojaheinäksi niittykukkapelloille. Nopeasti vihertävä, kuivillekin alueille sopiva ja hyvin varjonkestävä 100 % heinäseos. Niittyheinä sopii käytettäväksi niitykukkapelloilla. Lisäksi sitä käytetään leikkipaikoilla, ja se sopii myös leikattavaksi nurmeksi.

Niittykukat

Perusta oma niittykukkapelto! Tilaa siemensekoitus Pihaverkkokaupan laajasta valikoimasta. Valitse sopiva lajike kasvupaikan mukaan. Voit valita siemenseoksen kallioiseen ja kivikkoiseen maastoon, kostealle ja tulvivalle kasvupaikalle, merenrannalle tai korkeiden puiden varjostamaan paikkaan. Myös pohjoisessa Suomessa viihtyvät siemenseokset löytyvät Pihaverkkokaupasta.

 

Siemenet ja Nurmikko

Selaa tuotteita  

Ota yhteyttä