Ladataan...

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Kun tahdot: Asiantuntijuutta, Nopeat toimitukset ja Kotiinkuljetuksen koko Suomeen

Siemenet ja Nurmikko

SIEMENET

Kaikki siement Pihaverkkokaupasta sekä kotipihaan, että ammattikäyttöön. Tarvitset sitten nurmikonsiemeneiä tai haluat perustaa oman niittykukkapellon, löydät ne kaikki valikoimastamme.

Nurmikonsiemenet

Griino nurmikkosiemenet valikoimastamme löydät oikeat siemenseokset juuri oikeanlaiseen kohteeseen. Meiltä löydät nurmikon siemet erilaisiin kasvuolosuhteisiin ja käyttötarkoituksiin. Griino siemenseoksissa olevat lajikeet ovat korkealaatuisia ja niitä on testattu suomen kovimmissakin olosuhteissa. Nurmikonsiemen seokset kestää hyvin Suomen kylmää ilmastoa. Griino on Suomen käytetyin nurmikonsiemen Griinon nurmikonsiemeniä käytetään myös Suomen Golfkentillä.

Griino-seoksissa käytettävät lajikkeet ovat talvenkestäviä ja matalakasvuisia sekä tiheäkasvuisia.

Pihavekkokaupasta laadukkaat nurmikonsiemenet suoraan kotiovelle toimitettuna! Osta tuotteet suoraan verkosta toimitamme tuotteet teille 2-5 arkipäivän kuluessa. Toimitamme myös ammattilaisten nurmikonsiemenet suoraan urakkakohteeseen! Pyydä tarjous isommista määristä.

Niittyheinät

Laadukkaat niityheinäseokset suojaheinäksi niittykukkapelloille. Nopeasti vihertävä ja kuivillekin alueille sopiva ja hyvin varjonkestävä 100 % heinäseos. Niittyheinä sopii käytettäväksi niitykukkapelloilla, sitä käytetään leikkipaikoilla ja se sopii myös leikattavaksi nurmeksi.

Niittykukat

Perusta oma niittykukkapelto ja valitse siemensekoitus Pihaverkkokaupan laajasta valikoimasta. Valitse sopiva lajike kasvupaikan mukaan. Voit valita siemenseoksen kallioiseen ja kivikkoiseen maastoon, kostealle ja tulvivalle kasvupaikalle, merenrannalle tai korkeiden puiden varjostamaan paikkaan. Myös pohjoisessa Suomessa viihtyvät siemenseokset löytyy Pihaverkkokaupasta.

 

Siemenet ja Nurmikko

Selaa tuotteita  

Ota yhteyttä