Ladataan...

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Siirtonurmi ja kuntta

EDULLISTA KUNTTAA JA SIIRTONURMEA KOTIPIHALLESI JA MÖKILLESI

Kun haluat nopeasti pihallesi kauniin pohjan, ovat siirtonurmikko tai kuntta hyviä valintoja. Pihaverkkokauppa.fi:n korkealaatuiset valmisnurmikot ja kuntat on helppo asentaa pihallesi. Kaunista pihaasi nopeasti ja helposti! Onko sinulla kysyttävää tuotteista? Autamme mielellämme kysymyksissäsi!

Puolukkaa, mustikkaa ja variksenmarjaa omasta pihasta

Jos toivot pihaasi helppoa ja luonnonmukaista kasvillisuutta, on kuntta erinomainen valinta. Se on metsästä nostettua aluskasvillisuutta, jonka voi asentaa kangasmaastoon. Se on helppohoitoista ja soveltuu hyvin omakotitalon tai mökin pihalle. Suopohjainen versio sopii kosteille alueille. Vaikka kuntta on helppo asentaa itse, voit myös tilata asennuksen edullisesti suoraan tilauksen tekemisen yhteydessä. Tutustu ja tilaa edullisin neliöhinnoin!

Nopeasti vehreä nurmikko

Siirtonurmi on nopea ja helppo asentaa pihallesi. Se on hyvä ratkaisu, kun et halua odotella nurmikonsiementen itämistä, vaan haluat laadukkaan nurmikon nopeasti kasvamaan pihallesi. Nurmikko kasvaa tiheänä ja on edullinen vaihtoehto silloin, kun halutaan saada hyvä ja kestävä ratkaisu pihalle. Korkealaatuisesta nurmikkoseoksesta koostuva valmisnurmikko kestää kulutusta, talvea ja leikkaamista. Me toimitamme nurmet kotiin asti ympäri Suomen. Asenna nurmikkosi valmiiksi ripeästi!

Siirtonurmi ja kuntta

Selaa tuotteita  

Ota yhteyttä