Ladataan...

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Siirtonurmi

SIIRTONURMIKOLLA PIHA NOPEASTI KUNTOON

Siirtonurmella teet helposti kauniin näköisen nurmikon pihallesi. Meidän kauttamme saat siirtonurmen edullisesti ja turvallisesti pihaan asti toimitettuna, asuitpa missä päin Suomea tahansa. Valmisnurmikko on oikein hoidettuna rikkaruohoton ja tiheäkasvuinen.

Siirtonurmi on erittäin nopea ja helppo tapa kattaa piha. Se sopii niin omakotitalon pihaan kuin vaikkapa isommillekin viheralueille. Kauttamme saa myös asennuspalvelut, joiden avulla saat pihallesi hyvännäköisen nurmikon ripeästi ja vaivattomasti.

Ripeästi vihreä piha

Siirtonurmikko on mainio vaihtoehto silloin, kun haluat pihastasi heti valmiin näköisen ja viihtyisän. Se on rikkaruohoton ja tasainen. Kun nurmimatot on asennettu paikalleen, pääset saman tien ihastelemaan uutta, kauniin vihreää pihaasi!

Pohjatyöt kannattaa kuitenkin hoitaa huolella, sillä sitä helpompaa rullanurmikon levittäminen ja asennus on. Neuvomme halutessasi mielellämme nurmikon hoidossa ja vastaamme kaikkiin kysymyksiisi.

Valmisnurmikko kestää talven

Toimittamamme valmisnurmikko koostuu todella korkealaatuisesta nurmikkoseoksesta. Se on tiheä ja kestää hyvin niin talvea, kulutusta kuin lyhyeksi leikkaamistakin. Rullanurmikossamme käytetään niittynurmikkaa, puistonataa ja juurtonurmikkaa: yhteensä neljää eri siemenlajiketta. Siemenlajikkeisiin kuuluvat Poa pratensis (niittynurmikka) Limousine, Poa pratensis (niittynurmikka) Yvette, Festuca rubra co (puistonata) Musica sekä Poa supina (juurtonurmikka) Supranova. Lisätietoja nurmen koostumuksesta löydät tuotekortilta.

Nopeaa ja edullista

Myymme siirtonurmea edulliseen neliömetrihintaan. Meillä on myös paljon vaihtuvia tarjouksia, joten kannattaa kurkata verkkokaupan valikoimaa tarkemmin ja jättää tarjouspyyntö! Toimimme joustavasti ympäri Suomen, olipa kohteesi sitten Helsingissä tai Rovaniemellä.

Siirtonurmi

Selaa tuotteita  

Ota yhteyttä