Ladataan...

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Tekonurmi

TEKONURMELLA EDUSTAVA SISÄÄNKÄYNTI JA HYVÄ PELIALUSTA

Tekonurmi toimii loistavana alustana erilaisille peleille ja muulle vapaa-ajantekemiselle. Pallo pomppaa pinnasta hyvin, eikä tekonurmi ole liukas kosteanakaan. Se tarjoaa käyttäjälle vakio-olosuhteet pelaamiseen, olipa lajina sitten jalkapallo tai golf. Ikivihreä nurmi sopii myös omakotitalojen pienempiin pihoihin, ja sitä myydäänkin erikokoisina myyntierinä. 

Kun on kyse liiketiloista tai myymälästä, kellastunut tai rehottava nurmikko sisäänkäynnin vieressä ei anna hyvää ensivaikutelmaa asiakkaille ja yhteistyökumppaneille. Siksi kannattaa panostaa miellyttävään ympäristöön ja asentaa siisti tekonurmi toivottamaan vierailijat tervetulleeksi. Säänkestävä ja UV-suojattu tekonurmi on kestävä ja pitkäikäinen ratkaisu ympärivuotiseen käyttöön.

Keinonurmi parvekkeella tai terassilla lisää viihtyisyyttä

Keinonurmella teet terassista tai parvekkeesta viihtyisän kerta-asennuksella. Se on myös pehmeän ja luonnollisen tuntuinen jalan alla. Valittavana on useita eri värisävyjä, joten saat nurmimaton sointumaan omaan sisustukseesi sopivaksi, piditpä sitten musta-valkoisesta harmoniasta tai perinteisestä vihreästä nurmikosta. Keinonurmi läpäisee kosteuden, joten se soveltuu myös kattamattomalle terassille mainiosti. Valikoimastamme löytyy myös lemmikkieläinten tassuille hyvin sopiva vaihtoehto.

Tekonurmen hinta

Tekonurmimaton hinta alkaa 15 € metriltä, ja vaihtoehtoja löytyy eri hintaluokista useita, päätyen golf-käytössä suosittuun Tekonurmi Greeniin. Meiltä saat myös tekonurmen saumanauhat ja muut asennustarvikkeet!

Tekonurmi

Selaa tuotteita  

Ota yhteyttä