Ladataan...

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Selaa tuotteita  

 

Pihaverkkokauppa.fi on osa Harviala Oy.tä. Harvilan taimisto myy kotimaisia taimia kuluttajille ja yrityksille sekä yhteisöille. Harvialan taimitarha on perustettu vuonna 1913 ja toimimme Janakkalassa, aivan Hämeenlinnan kupeessa. Viljelemme pääasiassa lehti- ja havupuita, mutta toimitamme asiakkaillemme tukkumyyntinä kaikkia viherrakentamisen kasveja. Keskeinen toimita-ajatuksemme on taata asiakkaillemme laadukkaat tuotteet, oikeaan paikkaan ja aikaan toimitettuna. Tässä tavoitteessa auttaa suuresti motivoitunut ja ammattitaitoinen henkilökuntamme. Valitsemme ja hoidamme myös sinun kasvisi ja toimitamme ne kotiovellesi sopimuksen mukaan.

Onnistunut kasvillisuusalue on siisti ja helppo hoitaa. Kasvien viihtyvyyden ratkaisee kasvupaikka, joka kunnostetaan ennen istuttamista. Täältä löydät vinkkejä kuika kasvupaikasta saa paremman ja miten hoidat sekä istutat taimet.

Tältä sivulta löydät näppäriä vinkkejä sekä pieniä tietoiskuja puutarhan hoitoon ja kasvivalintoihin liittyvissä asioissa. Toivottavasti ne auttavat myös sinua unelmapihasi luomisessa.

 

 

Omenapuun leikkaus

Luomulannoitus hedelmä- ja marjakasveilla

Vältä näitä virheitä!

Kasvien menestymisvyöhykkeet

Miksi taimet maksavat

Perennapenkin perustaminen

Hedelmäpuiden leikkaus

Kasvimatto puutarhassa

Koristepuun istutus

Kuusiaita

Kastelun perusniksit

Ota yhteyttä