Ladataan...

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Puutarhan kasvit

 

Harvialan kasveja Pihaverkkokaupasta kaikkiin tarpeisiin

Pihaverkkokauppa myy Harvialan taimia. Tunnetut ja laadukkaat Harvialan taimet sopivat erinomaisesti niin yksityisille pihoille kuin julkisillekin alueille. Tutustu Harvialan laajaan valikoimaan, ja loihdi pihastasi kaunis laadukkailla kasveilla!  

Laadukkaat tuotteet ammattitaidolla

Pihaverkkokaupan ja Harvialan yhteistyö mahdollistaa asiakkaille kokonaisvaltaisen palvelukonseptin. Harvialan tuotevalikoima sisältää kaikki viherrakentamiseen tarvittavat kasvit niin piha-alueille kuin katujen varsille sekä puistoihin.

Harviala Oy:llä on yli 100 vuoden kokemus taimitarhatoiminnasta, sillä se on aloitettu Janakkalassa vuonna 1913. Pitkän kokemuksen ja ammattitaitoisen henkilökunnan ansiosta yhtiö onkin alan johtavien taimitarhojen joukossa. Taimien laadusta, alkuperästä ja kestävyydestä huolehditaan tarkkaan.

Harvialalla on noin 80 hehtaaria tuotantopinta-alaa. Oma tuotanto sisältää havu- ja lehtipuiden kasvatuksen. Lehtipuut ovat kotimaista alkuperää, ja ne soveltuvat käytettäväksi koko Suomen alueella kasvikohtaisten menestymisvyöhykkeiden rajoissa. Kotimaisen taimiston lisäksi tuotevalikoimaa on laajennettu tuomalla taimia myös Hollannista ja Tanskasta.

Puutarhan kasvit

Selaa tuotteita  

Ota yhteyttä