Ladataan...

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Kun tahdot: Asiantuntijuutta, Nopeat toimitukset ja Kotiinkuljetuksen koko Suomeen

Ruukut ja istutusastiat

KOTIPIHAN KAUNIIT RUUKUT JA ISTUTUSASTIAT

Pihan ja puutarhan monet kukat ja istutukset tarvitsevat erilaisia ruukkuja ja istutusastioita, jotta ne menestyvät ja pysyvät helppohoitoisina. Oikea tuote valitaan sen mukaan, miten siihen istutettava kasvi halutaan tuoda esille ja minä vuodenaikana sen halutaan olevan parhaimmillaan. Myös talvehtiminen on mahdollista saada onnistumaan. Pihaverkkokaupasta löydät myös ihanat Eero Aarnion Valolintu Paloma-valoruukut!

Lämpöruukku suojaa istutusta

Kevyt ja kestävä lämpöruukku on hyvä valinta silloin, kun istutus joutuu olemaan kovassa auringonpaahteessa, tai sen halutaan säilyvän kauniina myös syksyn kylmenevissä päivissä tai jopa talven yli. Materiaali suojaa kasvin juuria hyvin sekä paahteelta että pakkaselta.

Säiliöruukku huolehtii istutuksen kastelusta

Kun haluat, että istutus menestyy ja kestää pitkiäkin aikoja ilman jatkuvaa kastelua, on vesisäiliöllä varustettu säiliöruukku hyvä valinta. Sen avulla voit huoletta istuttaa kauniita kukkia kesämökille, vaikka et siellä jatkuvasti olisikaan. Sen voi upottaa maahan tai laittaa isompaan astiaan ja naamioida pinnan vaikkapa kauniilla koristekatteella.

Valoruukku ja Valolintu luovat tunnelmaa

Hämärtyviin kesäiltoihin upean tunnelman tuo kaunis istutus valaistussa ruukussa. Valoruukku voi olla esimerkiksi sisääntulon yhteydessä toivottamassa vieraat ja kotiintulijat tervetulleiksi. Se voi olla myös kaunis yksityiskohta puutarhan perällä tai tunnelmavalo parvekkeella tai terassilla. Istutuksesi tulee siinä upeasti esille koko vuorokauden ajan. Valolintu Paloma, design by Eero Aarnio, on herkkä ja viehättävä koriste niin sisällä kuin ulkonakin.

Tutustu tarvikevalikoimaamme ja tilaa suosikkisi! Mikäli tarvitset neuvoja oikean tuotteen valinnassa, niin autamme sinua mielellämme!

Ruukut ja istutusastiat

Selaa tuotteita  

Ota yhteyttä