Ladataan...

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Kun tahdot: Asiantuntijuutta, Nopeat toimitukset ja Kotiinkuljetuksen koko Suomeen

Valoruukut ja design

VALORUUKKU JA VALOLINTU TUNNELMANLUOJINA

Hohtavan herkkää tunnelmaa pihaasi! Kauniit italialaiset valoruukut ja Eero Aarnio design Valolintu Paloma sopivat sinulle, jos haluat puutarhaasi jotain erilaista ja näyttävää. Valoelementeillä voit luoda pihallesi erilaisia tunnelmia. Tuotteita voi siirtää helposti ja saada taas uudenlaista ilmettä pihaan. Tuotteet sopivat esimerkiksi sisäänkäynnin läheisyyteen tai pihan perälle kiintopisteeksi. Ne ovat kauniita yksityiskohtia myös parvekkeella tai terassilla. Valolintu sopii lisäksi koristeeksi sisätiloihin.

Valoa ja tunnelmaa kaikkina vuodenaikoina

Valoruukut ja Valolintu Paloma, design Eero Aarnio, ovat säänkestävää materiaalia. Ne kestävät kovaakin pakkasta ja ovat UV-suojattuja. Voit siis nauttia tunnelmasta niin keväällä, kesällä, syksyllä kuin talvellakin! Esimerkiksi hämärä kesä- tai syysilta saa upeaa tunnelmaa kauniilla valaistulla istutuksella. Jo yksi ainoa valoyksityiskohta kauniilla istutuksella on persoonallinen ja näyttävä lisä puutarhaasi!

Kaunista puutarhaasi Pihaverkkokaupan laadukkailla tuotteilla! Mikäli tarvitset neuvoja sopivan tuotteen valinnassa, niin autamme sinua mielellämme.

Valoruukut ja design

Selaa tuotteita