Ladataan...

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Kun tahdot: Asiantuntijuutta, Nopeat toimitukset ja Kotiinkuljetuksen koko Suomeen

Viherkatot

LUONNONMUKAISET VIHERKATOT

Viherkatot tuovat viihtyisyyttä ja monimuotoisuutta kaupunkiympäristöön ja kotipihoille. Ne puhdistavat ilmaa sitomalla pölyä ja hiukkasia itseensä. Viherkatot myös auttavat hulevesien hallinnassa sitomalla tehokkaasti sadevettä. Kaupunkiympäristössä viherkatto vaimentaa melua. Tutustu luonnonmukaisiin kattovaihtoehtoihin kaupassamme ja valitse sopivin vaihtoehto!

Soveltuu monenlaisten rakennuksien katoksi

Viherkatto sopii kotipihalle autokatoksen katoksi tai vaikka pihasaunan tai maakellarin maisemointiin. Myös grillikatokseen saa persoonallista ilmettä kukkivalla katolla. Kaupunkiympäristössä viherkatto tuo luonnonmukaista vihreyttä ympäristöön. Kaupungissa viherkatto voidaan rakentaa suurillekin pinnoille osana kokonaisvaltaista ekologista ympäristörakentamista. Meiltä saat ammattilaisen neuvot erilaisten kattorakenteiden toteuttamiseen.

Kasvimatolla luodaan näyttävä katto

Maksaruohomatto on kaunis vaihtoehto viherkatolle. Maksaruohomatot ovat hyvin sopivia Suomen ilmastoon ja antavat yksilöllisen ilmeen ja vaihtoehdon tavalliselle kattomateriaalille. Niittymatto taas sisältään kauniin, värikkään valikoiman luonnonkukkia ja koristeheiniä. Teemme myös kattojen asennukset ammattitaidolla! Meiltä saat viherkatoille myös muut tarvittavat tuotteet kuten salaojamatot, huopamatot, juurisuojat ja lannoitteet.

Tarvitsetko neuvoa viherkaton toteuttamiseen tai asennuksen katollesi? Toivotko lisätietoa tuotteista? Ota meihin yhteyttä. Me autamme mielellämme!

Viherkatot

Selaa tuotteita  

Ladataan...

Tuotteita ei löytynyt.

Ota yhteyttä