Ladataan...

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Kun tahdot: Asiantuntijuutta, Nopeat toimitukset ja Kotiinkuljetuksen koko Suomeen

Pihakivet

LAADUKKAAT PIHAKIVET JA PIHALAATAT TALOYHTIÖLLE

Pihakivet ja pihalaatat ovat tekijä, joka parantaa kiinteistön arvoa. Niillä voi päällystää mm. pihan kulkutiet, polut ja ulkoilualueet. Tuotteet syntyvät vuosikymmenten kokemuksella, ja valikoimasta löytyy kiviä erilaisilla mitoilla, pintakäsittelyillä ja väreillä, mm. liuskekivet, betonilaatat, noppakivet, graniittikivet ja valokivet.

Rudus, Lujabetoni, Lakka ja monet muut pihakivet meiltä

Jokainen taloyhtiö ansaitsee kauniin pihakiveyksen. Valikoimastamme löytyvät mm. seuraavat kivet: Rudus, Lujabetoni, Lakka, Liuskemestarit ja Ikikivi. Valikoimastamme löytyy paljon eri mallisia, värisiä ja tyylisiä kiviä, joista voit valita upean kokonaisuuden. Pienemmistä kivistä voit luoda myös uniikkeja kuvioita yhdistämällä eri värejä.

Laadukkaat pihakivet ja pihalaatat tuovat näyttävyyttä taloyhtiönne pihalle. Ne ovat helppo ja kestävä piharatkaisu. Tutustu valikoimaan, tilaa tai jätä tarjouspyyntö. Pihaverkkokaupan hinnat ovat kilpailukykyisiä. Kysy tarjous myös asennuksesta!

Katso ideoita Pinterestistä!

Haluatteko luoda taloyhtiönne pihalle polkuja tai vaikkapa rajata alueen grillipaikkaa varten? Kivi istuu luonnollisesti nurmialueiden viereen ja kestää kulutusta. Olemme keränneet Pinterestiin joitakin ideoita, joiden avulla pääsee suunnittelussa alkuun. Kun suunnittelette taloyhtiön piharakentamista, autamme mielellämme kaikissa kysymyksissämme. Hintamme ovat edulliset, ja kauttamme saat myös asennuspalvelut näppärästi. Kysy meiltä lisää!

Pihakivet

Selaa tuotteita