Ladataan...

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Kun tahdot: Asiantuntijuutta, Nopeat toimitukset ja Kotiinkuljetuksen koko Suomeen

Puutarhan kasvit

Harvialan kasvit yrityksille, yhteisöille ja taloyhtiöille

Pihaverkkokauppa myy Harvialan taimet suoraan taimistosta. Harvialan huolella kasvatetut taimet sopivat mainiosti niin omalle pihalle kuin julkisiin pihoihin ja puistoihin. Palvelemme taloyhtiöitä, yrityksiä ja yhteisöjä kokonaisvaltaisesti. Voitte tehdä tilauksen verkkokaupastamme tai pyytää urakkatarjousta. Myymme myös isompia taimikokoja ja puita, joita voi tiedustella meiltä suoraan.

Tutustu Harvialan valikoimaan tästä ja pyydä meiltä tarjous haluamistanne tuotteista.

Laadukkaat tuotteet ammattitaidolla

Harviala Oy on Pihaverkkokaupan emoyhtiö VRJ Groupin tytäryhtiö. Pihaverkkokaupan ja Harvialan yhteistyö mahdollistaa asiakkaille kokonaisvaltaisen palvelukonseptin. Harvialan tuotevalikoima sisältää kaikki viherrakentamiseen tarvittavat kasvit sekä piha-alueille, kadun varsille että puistoihin.

Harviala Oy:llä on yli 100 vuoden kokemus taimitarhatoiminnasta, sillä se on aloitettu Janakkalassa vuonna 1913. Pitkän kokemuksen ja ammattitaitoisen henkilökunnan ansiosta yhtiö onkin alan johtavien taimitarhojen joukossa. Taimien laadusta, alkuperästä ja kestävyydestä huolehditaan tarkkaan.

Harvialalla on noin 80 hehtaaria tuotantopinta-alaa. Oma tuotanto sisältää havu- ja lehtipuiden kasvatuksen. Lehtipuut ovat kotimaista alkuperää, ja ne soveltuvat käytettäväksi koko Suomen alueella kasvikohtaisten menestymisvyöhykkeiden rajoissa. Kotimaisen taimiston lisäksi tuotevalikoimaa on laajennettu tuomalla taimia myös Hollannista ja Tanskasta.

Puutarhan kasvit

Selaa tuotteita  

Ladataan...

Tuotteita ei löytynyt.