Ladataan...

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Kun tahdot: Asiantuntijuutta, Nopeat toimitukset ja Kotiinkuljetuksen koko Suomeen

Ruukut ja istutusastiat

RUUKUT JA ISTUTUSASTIAT TALOYHTIÖN PIHALLE

Ruukut ja istutusastiat ovat taloyhtiön pihan istutusten kulmakivi. Valitse tuotteet istutustavan mukaan, ja kiinnitä huomiota myös siihen, minä vuodenaikana haluatte kasvien olevan parhaimmillaan. Katso myös uudet Eero Aarnion Valolintu Paloma –koristeet!

Lämpöruukun ja säiliöruukun merkitys

Lämpöruukku sopii kuumassa auringonpaisteessa usein oleville kasveille. Se on myös hyvä valinta silloin, kun haluat kasvin säilyvän myös syksyn kylmemmässä ilmassa tai jopa talven yli. Lämpöruukun materiaali on kevyttä ja kestävää, ja se suojaa kasvin juuria niin auringonpaahteelta kuin pakkaseltakin. Taloyhtiön pihalle voi sopia mainiosti myös säiliöruukku, jossa on mukana vesisäiliö. Tämä mahdollistaa sen, että kasvia ei tarvitse kastella jatkuvasti, vaan se kestää pidempiäkin aikoja kastelematta.

Valaistusta pihalle Valoruukuilla ja Valolinnulla

Valoruukut ovat loistava vaihtoehto taloyhtiönne pihalle, sillä ne valaistessaan näkyvät kauemmaskin ja tuovat hämärtyviin iltoihin upeaa tunnelmaa. Niistä nauttivat kaikki asukkaat! Toinen ihana tuote on Valolintu Paloma, design Eero Aarnio. Se on uniikki ja kaunis pihakoriste. Autamme teitä mielellämme sopivien ruukkujen valinnassa.

Ruukut ja istutusastiat

Selaa tuotteita