Ladataan...

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Kun tahdot: Asiantuntijuutta, Nopeat toimitukset ja Kotiinkuljetuksen koko Suomeen

Siirtonurmi

HELPPO SIIRTONURMIKKO TALOYHTIÖN PIHAAN

Haluatteko taloyhtiöllenne nopeasti kauniin vehreän pihan? Se onnistuu valmisnurmikolla! Siirtonurmella saatte helposti kauniin rikkaruohottoman ja tasaisen nurmikon taloyhtiönne pihalle. Sinun ei tarvitse nähdä vaivaa nurmikon kylvämisessä eikä jäädä odottelemaan siementen itämistä ja nurmen kasvua. Pihaverkkokaupan valmisnurmikko koostuu korkealaatuisesta tiheästä nurmikkoseoksesta, joka kestää talvea, kulutusta ja leikkaamista. Se sopii isommillekin viheralueille. 

Pihaverkkokauppa myy siirtonurmea edulliseen neliömetrihintaan. Toimitamme valmisnurmikon ruohomattoina kaikkialle Suomeen. Kauttamme saat myös asennuspalvelut, joiden avulla saat pihallesi hyvännäköisen nurmikon ripeästi ja vaivattomasti. Neuvomme mielellämme nurmikon asentamisessa ja hoidossa.

Rullanurmikossamme käytetään niittynurmikkaa, puistonataa ja juurtonurmikkaa. Siemenlajikkeita ovat Poa pratensis (niittynurmikka) Limousine, Poa pratensis (niittynurmikka) Yvette, Festuca rubra co (puistonata) Musica sekä Poa supina (juurtonurmikka) Supranova. Lisätietoja löydät tuotekortilta.

 

Siirtonurmi

Selaa tuotteita  

Ladataan...

Tuotteita ei löytynyt.