Ladataan...

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Kun tahdot: Asiantuntijuutta, Nopeat toimitukset ja Kotiinkuljetuksen koko Suomeen

Suihkulähteet

KAUNIITA SUIHKULÄHTEITÄ TALOYHTIÖILLE

Pihaverkkokaupasta jokainen taloyhtiö löytää sopivat suihkulähteet, suihkukaivot ja vesialtaat pihaa kaunistamaan. Suihkulähde tuo tunnelmallisen veden solinan lisäksi koristeellisuutta, joka on muokattavissa monenlaisiksi eri kokoisiksi kokonaisuuksiksi. Voimme auttaa kokonaisuuden suunnittelussa. Pinterestissämme on hyviä ideoita vesiaiheiden rakentamiseen.

Suihkukaivo on katsetta kestävä elementti

Voit valita piha-alueelle vaikkapa upeita suihkukaivoja, joita kaupastamme löytyy erilaisia. Myös suihkulähdepatsaat ovat suosittu tuote, jota meiltä saa monenlaisella teemalla. Tutustu vaihtoehtoihin ja valitse makuusi sopivat tuotteet! Meiltä saat myös edulliset, laadukkaat allastarvikkeet. Tarvikevalikoiman näet kohdasta ”Suihkulähdetarvikkeet”.

Luo kestäviä vesielementtejä

Voit tehdä suurempia vesielementtejä valmisaltailla tai rakentaa haluamasi tyylisen altaan käyttämällä allasmuovia ja allaskumia. Allasmuovilla voit luoda pienempiä altaita täysin yksilöllisellä mallilla, kun taas allaskumi mahdollistaa suurempienkin altaiden rakentamisen. Tarvitsisiko taloyhtiönne esimerkiksi uima-altaan? Tuotteillamme sen rakentaminen on mahdollista! Tutustu valikoimaan, ja kysy tarvittaessa lisää meiltä!

Suihkulähteet

Selaa tuotteita