Ladataan...

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Kun tahdot: Asiantuntijuutta, Nopeat toimitukset ja Kotiinkuljetuksen koko Suomeen

Viheralueiden betonikivet

VIHERALUEIDEN BETONIKIVET MM. PYSÄKÖINTIALUEILLE JA LUISKILLE

Viheralueiden betonikiviä on monenlaisia. Valikoimastamme löytyy mm. golfkivi, joka sopii esimerkiksi pysäköintialueille sekä pelastusteille. SF-reikäkiviä käytetään siltojen luiskissa sekä erityistä tukea vaativissa rinteissä ja pysäköintialueen paikoissa. Niissä voidaan käyttää mm. maanpeitekasveja, jolloin alue kukkii kauniisti kivien aukoista rikkaruohottomasti.

Pihaverkkokaupasta saa myös viherässää. Viherässä on kivi, jota Rudus ja Helsingin kaupunki ovat kehittäneet yhdessä. Siinä on isot reiät, jotka luovat nurmikolle hyvät kasvuolosuhteet. Nurmikivi on helppohoitoinen, ja sen päältä on mukava kulkea. Se sopii ladottavaksi yhdessä kartanokivien, kartanolaattojen, linnakivien, luostarikivien ja ruohokivien kanssa. Reikälaattaa taas käytetään erilaisille luiskille, kuten siltojen alle. Lisäksi se sopii pengerrysratkaisuihin.

Kaipaatko neuvoa tuotevalinnoissa? Me voimme auttaa suunnittelussa ja neuvomme mielellämme. Betonikivemme ovat edullisia, ja toimitamme ympäri Suomen, mm. seuraaviin kaupunkeihin: Oulu, Helsinki, Tampere, Jyväskylä. Tutustu valikoimaan, ja tilaa tai pyydä tarjous toivomistasi tuotteista. Voit saada kivet myös osamaksulla.

Selaa tuotteita