Ladataan...

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Kun tahdot: Asiantuntijuutta, Nopeat toimitukset ja Kotiinkuljetuksen koko Suomeen

Puutarhan kasvit

Harvialan kasveja yrityksille ja yhteisöille

Pihaverkkokauppa myy Harvialan taimet suoraan taimistosta. Harvialan laadukkaat taimet ovat sopivia niin yksityisille kuin julkisille alueille. Palvelemme yrityksiä ja yhteisöjä kokonaisvaltaisesti ja voitte tehdä tilauksen verkkokaupassamme tai pyytää urakkatarjousta. Meiltä saa myös isompia taimikokoja ja puita, joita voi tiedustella meiltä suoraan.

Voitte tutustua koko Harvialan valikoimaan tästä ja pyydä meiltä tarjous valitsemistanne tuotteista.
 

Harvialan taimet ammattitaidolla

Harviala Oy on Pihaverkkokaupan emoyhtiö VRJ Groupin tytäryhtiö. Pihaverkkokaupan ja Harvialan yhteistyö mahdollistaa asiakkaille kokonaisvaltaisen palvelukonseptin. Harvialan tuotevalikoima sisältää kaikki viherrakentamiseen tarvittavat kasvit sekä piha-alueille, kadun varsille että puistoihin.

Harviala Oy:llä on yli 100 vuoden kokemus taimitarhatoiminnasta, sillä se on aloitettu Janakkalassa vuonna 1913. Pitkän kokemuksen ja ammattitaitoisen henkilökunnan ansiosta yhtiö onkin alan johtavien taimitarhojen joukossa. Taimien laadusta, alkuperästä ja kestävyydestä huolehditaan tarkkaan.

Harvialalla on noin 80 hehtaaria tuotantopinta-alaa. Oma tuotanto sisältää havu- ja lehtipuiden kasvatuksen. Lehtipuut ovat kotimaista alkuperää, ja ne soveltuvat käytettäväksi koko Suomen alueella kasvikohtaisten menestymisvyöhykkeiden rajoissa. Kotimaisen taimiston lisäksi tuotevalikoimaa on laajennettu tuomalla taimia myös Hollannista ja Tanskasta.

Puutarhan kasvit

Selaa tuotteita  

Ladataan...

Tuotteita ei löytynyt.