Ladataan...

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Kun tahdot: Asiantuntijuutta, Nopeat toimitukset ja Kotiinkuljetuksen koko Suomeen

Ruukut ja istutusastiat

TOIMITILAN KASVIT UPEISIIN RUUKKUIHIN JA ISTUTUSASTIOIHIN

Toimitilasi kasvien tulee näyttää hyvältä ympäri vuoden. Pihaverkkokaupasta löydät juuri oikeat ruukut ja istutusasiat tähän tarkoitukseen! Oikeat tuotteet löytyvät sen mukaan, millaisesta istutuksesta on kysymys, ja mihin vuodenaikaan kasvien halutaan olevan parhaimmillaan. Valikoimassamme ovat nyt myös uudet, upeat Eero Aarnion Valolintu Paloma –koristeet!

Kun haluat sijoittaa kasvin paikkaan, jossa paistaa usein kuuma aurinko, ja haluat kasvin säilyvän syksyn tai jopa talven yli, kannattaa valita lämpöruukku. Se on kevyttä ja kestävää materiaalia oleva ruukku, joka suojaa kasvin juuria erinomaisesti auringolta ja pakkaselta. Toinen hyvä vaihtoehto toimitilan pihaan on säiliöruukku, sillä sitä ei tarvitse muistaa jatkuvasti kastella. Sen mukana on vesisäiliö, jonka avulla kasvi pysyy kosteana pitkään.

Vielä näyttävämmäksi saat pihan valoruukuilla. Ne ovat ympäri vuorokauden valoa hohtavia ruukkuja, jotka luovat upeaa tunnelmaa hämärällä. Valoruukkujen avulla saat vierailijatkin ihastumaan pihaan! Koristeellinen, uniikki vaihtoehto on myös Valolintu Paloma, design Eero Aarnio. Tutustu Valolintuun Pihaverkkokaupassa!

Ruukut ja istutusastiat

Selaa tuotteita