Ladataan...

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Kun tahdot: Asiantuntijuutta, Nopeat toimitukset ja Kotiinkuljetuksen koko Suomeen

Suihkulähteet

NÄYTTÄVÄ TOIMITILAN PIHA SUIHKULÄHTEILLÄ

Kaipaako toimitilasi piristystä ja tunnelmaa pihaan? Vesielementit voivat helposti unohtuakin pihasuunnittelussa, mutta niitä kannattaa ehdottomasti harkita pihaa kaunistamaan. Suihkulähde luo tunnelmaa, kun veden juokseva ja rauhoittava ääni yhdistyy kauniiseen ulkonäköön. Meiltä löydät mm. toimitiloihisi sopivat suihkukaivot ja suihkulähdepatsaat. Voit myös luoda suurempia vesiaiheita tuotteillamme.

Pienet vesielementit

Kun toivot pientä vesiaiheista koristetta, valitse suihkukaivo tai suihkulähdepatsas. Valittavanasi on monenlaisia ja eri näköisiä koristeellisia tuotteita, joista voit valita vaikkapa useitakin tuotteita pihaasi! Elementin rakentamiseen voit tarvita myös suihkulähdetarvikkeita. Nekin kannattaa hankkia Pihaverkkokaupasta, sillä valikoimamme on edullinen!

Suuremmat vesielementit

Kiinnostaisiko sinua luoda vesiallas toimitilan pihalle? Se on mahdollista monipuolisilla tuotteillamme. Voit valita helppona vaihtoehtona valmiita altaita tai muovata toivomasi mallisen ja kokoisen altaan. Altaan rakentaminen itse onnistuu allasmuovilla. Mikäli kuitenkin rakennat suuria vesialtaita, valitse tällöin

Selaa tuotteita